MANİSA / SALİHLİ - Sart Mustafa Ortaokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çucuk Bayramı kutlamaları velilerimizin yoğun katılımı ile kutlandı.

Nis

Okulumuz 8.sınıf öğrencilerine LGS öncesi Lise Tanıtım Gezisi yapıldı.

Ara

24  Kasım Öğretmenler Günü okulumuzda coşkuyla kutlandı.Programda emeği geçen tüm öğretmenler ve öğrencilere teşekkür ederiz.

Kas

Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü aramızdan ayrılışının 85.yılında saygı,minnet ve özlemle andık...

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 100.yılı kutlamaları okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Ock

Toplam 55 okul takımının katılımıyla 8 ilçede yapılan Yıldız kız bocce elemelerinin ardından 13.01.2023 tarihinde il finali ile yarışmalar tamamlandı.

Salihli ilçe elemeleri sonunda grup birincisi olarak Salihli'yi Manisa da temsil eden okulumuz Yıldız kız bocce takımımız il üçüncüsü olarak turnuvayı tamamlamıştır.

Başarılarından dolayı öğrencilerimizi ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Rakibe BALANTEKİN'i kutlar,  emek ve özverileri için teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuz Yıldız kızlar bocce takımımız, 21.12.2022 Çarşamba günü uğur kiremit ortaokulunda yapılan yıldız kızlar bocce ilçe elemelerinde tüm maçlarını kazanarak Manisa da yapılacak olan il birinciliği müsabakalarında Salihliyi temsil etme hakkı kazanmıştır. Başarılarından dolayı  öğrencilerimizi ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Rakibe BALANTEKIN'i tebrik eder emekleri için  teşekkür ederiz.